Journalistik & Storytelling
Tag del i verden

Journalistik & Storytelling

Leverandør til en ny medievirkelighed

Fremtiden kalder på kommunikatører, der formår at blande skrift, lyd og visuelle virkemidler i en medivirkelighed, hvor alle har adgang til at udgive historier ufiltreret og uredigeret. Med et ophold på Odder Højskole bliver du bedre til at kommunikere og lærer at beherske journalistik på de platforme, der behersker verden.

Journalistik og Storytelling rummer en række fag, der på hver deres måde giver dig indsigt i kommunikationens væsen. Du får mulighed for både at arbejde med nyhedshistorier og fiktioner, når du laver podcasts i samarbejde med Radio4, bedriver storytelling på SoMe eller skriver filmmanuskripter og digte. Du lærer om medieetik og får udsyn og viden, der kan give perspektiv til de historier, du gerne vil fortælle. Sammen med dine nye højskolevenner får du god tid til at afprøve dine evner som historiefortæller.

Journalistik og Storytelling på Odder Højskole er for dig, der gerne vil optages på en journalistuddannelse, læse videre på en kommunikationsuddannelse eller bare gerne vil afprøve, hvordan man arbejder professionelt på forskellige medieplatforme. Vi er leverandører til en ny medievirkelighed. Den har brug for alle slags stemmer. Så du er mere end velkommen til at starte din nye fortælling på Odder Højskole.

Tilmeld dig Journalistik & Storytelling her

Journalistikkens verden på OH
Journalistikkens verden på OH

Journalistikkens verden er kæmpestor.
Læs mere om hvordan vi ser på journalistikken på Odder Højskole.

Undervisere

Skrmbillede 2023 06 21 Kl. 09.18.52

Morten Lundgaard – Storytelling

Underviser i Skuespil, Filmanalyse, Storytelling, Filmhistorie,
Foran kameraet, TV-serier, Musikvideo, Teater og Videokunst

Morten Lundgaard er født i 1974 og har været ansat på Odder Højskole siden 2011. Han er uddannet billedkunstner fra det jyske kunstakademi i 2006, med speciale i foto, videokunst og nye medier. Ved siden af sin undervisning på højskolen arbejder Morten også som teaterinstruktør og er kunstnerisk leder af teatergruppen Von Baden.

Esben Lund – Journalistik

Underviser i blandt andet Journalistik, Kommunikation, Etik og OH!Cast.

Esben Lund er født i 1995 og har været ansat på højskolen siden sommeren 2022. Han er uddannet journalist fra DMJX, hvor han blandt andet har arbejdet ved DR og på Radio4.

Esben 1

Mød eleverne

 • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

  Ida Hvidtfeldt Skovmøller
  Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
 • At tage på Odder Højskole er ikke blot en faglig investering, så du kan komme ind på dit drømmestudie. Det er en investering i livet, som ingen rejse, intet job eller uddannelse kan give dig.

  Nicolaj Búk
  Nicolaj Búk Tidligere elev
 • Jeg vil aldrig glemme den tid, jeg havde på Odder Højskole. Det var her, jeg fandt mig selv og fik venner for livet! Jeg vil altid vende tilbage til skolen og den vil altid være en stor del af mig

  Julie Sørensen Diercksen
  Julie Sørensen Diercksen Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X