Storytelling

Storytelling på Odder Højskole. Verden er fyldt med historier, der venter på at blive fortalt. Men hvordan fortæller man dem?

Vi ser på, hvordan man fortæller godt på film. Du kommer til at lave kortfilm, dokumentarer og andre formater, hvor du udnytter mediernes utallige muligheder for at fortælle.

Vi arbejder sammen med det skrivende folk hos journalisterne. Og vi går i dybden med manuskriptarbejde, og du får indsigt i den gode histories DNA. Samt hvordan de filmiske virkemidler understøtter og udfordrer den fortælling, du gerne vil lave og videregive til et publikum.

Se flere fag på Skolen for Film & TV Produktion