Videokunst

VIDEOKUNST ER ET Ø-FAG!

Begrebet Videokunst har en aura af utilgængelighed over sig. Der er der absolut ingen grund til, og i løbet af det ugelange Ø-fag, hvor vi beskæftiger os med videokunstens hemmeligheder, skal vi først diskutere videokunst i forhold til de øvrige filmgenrer for derefter selv at kaste os ud på de vilde våger: Vi skal selv skabe en række værker, der udnytter nogle af mediets alternative muligheder.

På Videokunst bliver du undervist af Morten Lundgaard, der også underviser i bl.a. Skuespil. Ved siden af hans arbejde på højskolen arbejder Morten som teaterinstruktør og som kunstnerisk leder på teatret Von Baden.

Et Ø-fag er et fag, der afskiller sig fra de andre fag ved, at du har det i en hel uge. Et semester på Odder Højskole består af 3 moduler, hvor du har almindelig skemaundervisning. Hver gang et modul stopper, kommer der en Ø-uge, dvs. en uge med Ø-fag, hvor du kan vælge et fag du gerne vil nørde med hele ugen igennem.

Se flere fag på Film & TV Produktion