OH!Cast

OH!CAST ER ET Ø-FAG OM PODCAST!

I dette Ø-fag samarbejder vi med den landsdækkende radiokanal Radio4 om at producere podcast til både OH!Blog og æteren.

Emnerne kan være alt mellem himmel og jord, og vi fortæller historierne fra vores eget perspektiv og arbejder med både auditiv fortælling og lyddesign.

Hvis du finder det her fag interessant, kan du supplere med andre spændende på skolen for Journalistik og Storytelling.

Et Ø-fag er et fag, der afskiller sig fra de andre fag ved, at du har det i en hel uge. Et semester på Odder Højskole består af 3 moduler, hvor du har almindelig skemaundervisning. Hver gang et modul stopper, kommer der en Ø-uge, dvs. en uge med Ø-fag, hvor du kan vælge et fag du gerne vil nørde med hele ugen igennem.

Se flere fag på Journalistik & Storytelling