OH!Cast

OH!CAST ER ET Ø-FAG OM PODCAST!

I dette Ø-fag samarbejder vi med den landsdækkende radiokanal Radio4 om at producere podcast til både OH!Blog, og hvis produktionerne er gode nok bliver de også sendt på Radio4, som er en dansk landsdækkende taleradio.

Emnerne kan være alt mellem himmel og jord. Vi fortæller historierne fra vores eget perspektiv, og arbejder med både auditiv fortælling og lyddesign.

OH!Cast er en perfekt mulighed for dig, der gerne vil forstå alle de tekniske detaljer og processerne bag at udtænke og producere en podcast.

Du kan nok ikke nå stable et kæmpe projekt på benene. Til gengæld du får indsigt i, hvad det egentligt vil sige at lave en podcast helt fra bunden. Og dette kan du bruge til at fortsætte med at lave podcasts resten af semestret med skolens professionelle udstyr.

Hvis du finder det her fag interessant, kan du supplere med andre spændende på skolen for Journalistik og Storytelling.

Hør elevproduktionerne fra foråret 2023 her.

Her kan du høre nogle eksempler på podcasts lavet af eleverne på Efterårssemesteret 2022:

HalliHalløjskole (Dansk)

Flashback Rush (Engelsk)

Everything about Nothing (Engelsk)

På date med: Tabu (Dansk)

Underviseren på OH!Cast hedder Esben Lund og er uddannet journalist, der både har arbejdet på DR og Radio4. Han underviser også i Journalistik og Kommunikation.

Et Ø-fag er et fag, der afskiller sig fra de andre fag ved, at du har det i en hel uge. Et semester på Odder Højskole består af 3 moduler, hvor du har almindelig skemaundervisning. Hver gang et modul stopper, kommer der en Ø-uge, dvs. en uge med Ø-fag, hvor du kan vælge et fag du gerne vil nørde med hele ugen igennem.

Se flere fag på Journalistik & Storytelling

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X