Journalistik & Viden
Tag del i verden

Leverandør til fremtiden

Vil du have hele verden som din professionelle legeplads, og vil du have et netværk fra hele verden at lege med? Så er Skolen for Verdensborgere, Journalistik og Viden stedet for dig. Faget udfordrer alle dine sanser, dine kommunikationsevner og dine holdninger, og det klæder dig på til at rejse ud og deltage i debatten om, hvordan den nye verden skal indrettes.

Hvad enten du satser på at blive journalist, NGO’er, diplomat eller bare oplevelsesrejsende, så får du kufferten fyldt med indtryk og erfaringer, du kan bruge i dit senere professionelle liv, ligesom du får talt rigeligt med engelsk og opnår en stor viden om de højaktuelle politiske emner på den store verdensscene.

Verdensborgerskolen ved Odder Højskole er et moderne dannelsesprojekt. Du læser, ser og hører internationale medier og arbejder selv med at formidle og kommunikere globalt. Er du klar på en begivenhedsrig tur i verdenskarrusellen? Så spring på her! Odder Højskole garanterer, at du får en oplevelse for livet.

Tilmeld dig Journalistik og Viden her

Journalistikkens verden på OH

Journalistikkens verden er kæmpestor.
Læs mere om hvordan vi ser på journalistikken på Odder Højskole.

Peder Rasmussen

Underviser i Journalistik og Skriv dig løs!

Tekst kommer

Billede Paa Vej
20180124 Odderhojskole0433

Kim Andersen

Underviser i Brændpunkt
Kim er desuden skolens studievejleder

Kim er læreruddannet fra Marselisborg seminarium og efteruddannet som mentor og studievejleder.

Siden 1989 har Kim undervist på Odder Højskole. Han er optaget af ”det legende mennesker” og forventer passion, glæde og deltagelse i sin undervisning. Sved, kraft og teknik vil være gemmengående i undervisningen, ligesom han vil forsøge at provokere elevenes krops- og bevægelsesforståelser.

Søren Winther Larsen

Underviser i Etik

Søren Winther Larsen er Odder Højskoles forstander. Han har en fortid som elitesportsmand og – træner. Han uddannet cand.mag.i Dramaturgi og Nordisk sprog og litteratur med hovedvægten lagt på medievidenskab. Søren er et meget erfarent højskolemenneske, som begejstres over at lave højskole med elever og kursister. Han har en bred vifte af interesser inden for politik, kunst, lyrik og litteratur og sport, men er specielt fokuseret på det meningsfulde og livgivende liv.

20180124 Odderhojskole0428

• At tage på Odder Højskole er ikke blot en faglig investering, så du kan komme ind på dit drømmestudie. Det er en investering i livet, som ingen rejse, intet job eller uddannelse kan give dig.

Nicolaj Búk
    Nicolaj Búk Tidligere elev
  • Jeg vil aldrig glemme den tid, jeg havde på Odder Højskole. Det var her, jeg fandt mig selv og fik venner for livet! Jeg vil altid vende tilbage til skolen og den vil altid være en stor del af mig

Julie Sørensen Diercksen