PMT – Står du ved dig selv?

**PMT-kurset fra d. 14.-15. november er AFLYST. Vi forventer at gennemføre næste PMT-kursus fra d. 27.-28. februar 2021**

Tema

Mange mennesker lever en fortravlet hverdag, hvor karriere, familie, hobbies, venner, sundhed og træning skal forenes. Der skal træffes valg og prioriteringer, siges ja og nej, og mange af os forsøger at tænke os til løsningerne for, hvordan vi får det bedste ud af livet. Men tanker kan nemt blive påvirket af andre menneskers tanker og idéer, eller vi styres af fornuft og det, vi burde gøre.

På kurset vil vi udforske, hvad der kan ske, når hovedet får en pause, og når kroppen og sanserne får lov at ”tale”.

Udgangspunktet på kurset er at arbejde med kropsbevidsthed, nærvær og kontakt til dig selv og omverden. Ved at lære at lytte til kroppens signaler, kan man blive mere præcis og bevidst både i fht, hvad man selv ønsker og har behov for i livet, og i fht, hvad man signalerer ud til omverden.

Vi vil arbejde ud fra begreberne ’grounding’, ’afgrænsning’, ’nærvær’, ’kontakt’ og ’kropsudtryk’. Igennem grounding, afgrænsning og kropsudtryk kan du blive stærkere til at mærke, hvad du egentlig har behov for, hvor du skal sige til og fra – og hvordan du skal gøre det og udtrykke det.

Indhold

Du vil på kurset blive præsenteret for teori om bl.a. kropsbevidsthed, grounding og afgrænsning. Vi vil derudfra arbejde praktisk med ovennævnte temaer, hvor du vil lære igennem egne oplevelser.

Vi vil arbejde dynamisk og legende, og mere roligt og blidt, og du vil komme til at arbejde indadvendt med dig selv, og mere udadvendt i parøvelser og i hele gruppen. Det kropslige og praktiske arbejde sættes i perspektiv med indlagte refleksionsstunder.

Underviser

Ditte L. B. Lauridsen, 33 år, Psykomotorisk Terapeut. Til dagligt ansat som underviser på SOSU Østjylland og underviser på korte kurser på Odder Højskole i psykomotoriske fag.

Hvem kan deltage?

Alle med interesse for kroppen samt lyst til at bevæge sig med fokus på ovenstående tema kan deltage. Er du ansøger til Psykomotorikuddannelsen i Randers, øger deltagelse på kurset desuden din mulighed for optagelse på skolen.

Tidspunkt

Lørdag d. 14. november kl. 10.00 til søndag d. 15. november kl. 15.00. **AFLYST**

Pris

1595,- incl. morgenmad og frokost begge dage, fælles middag lørdag aften, kaffe, te, kage og
frugt samt logi i dobbeltværelse på højskolen.

Hvis du ikke ønsker at overnatte på højskolen, kan du vælge at være ’dag-elev’. I så fald er prisen 1116,50 kr.

Tilmelding

Der er lukket for tilmelding, da kurset er aflyst.

Sted

Skolen for Krop og Bevidsthed, som har sit eget hus på Odder Højskole.

Medbring

  • Løst tøj som du kan bevæge dig i, og gerne lag på lag (vi skal både være rolige og aktive)
  • Sokker
  • Logbog/papir og noget at skrive med til refleksioner og/ eller notater
  • Madpakke til frokost lørdag, hvis ikke du kommer til mokost kl. 9.

Tilmeld dig vores kursus her

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X