Storytelling

På Storytelling skal vi arbejde med fiktionelle fortællinger i alt fra lyrik til film.

Vi træder ind i fiktionernes verden, og skriver digte, tekster og manuskripter. Vi går de største forfattere, instruktører, digtere og sangskrivere i bedene og ser, hvordan de fortæller historier, der rører.

Vi ser også på de medier, de bruger, når fortællingerne skal ramme os som modtagere. Vi går på opdagelse i fiktionerne og forsøger at finde frem til den gode histories DNA.

På Storytelling undervises du af Morten Lundgaard, der også underviser i Skuespil. Som en del af faget lærer du, hvordan en god fortælling skrues sammen, og hvorfor ikke bruge det til en podcast? Vælg faget OH!Cast, hvor vi samarbejder med Radio4 om at lave fede podcasts.

Se flere fag på Skolen for Journalistik & Storytelling