Midt i din fremtid

Verdenshjørnerne er kommet tæt på. Et væld af billeder og historier strømmer til os fra hele kloden. Kulturer blandes, nye opfindelser forbløffer og mulighederne for den enkelte har aldrig været større. Vi står så at sige midt i fremtiden. Det er vores udgangspunkt på Odder Højskole.

Vi mener, det er vigtigt at skabe overblik og perspektiv, sammenhæng og fordybelse i en verden i stadig forandring. Med vægten på faglighed, fællesskab og forståelse af livet, får du de bedste muligheder for læring og udvikling. Du vil møde dygtige, entusiastiske lærere og en masse andre nysgerrige, engagerede mennesker. Kulturmødet er centralt for os. Derfor har vi på hvert hold elever fra hele verden, og derfor er både dansk og engelsk en stor del af vores hverdag.

Odder Højskole blev grundlagt i 1889. Vi har ingen ensidig politisk eller religiøs retning, men vi ved af erfaring, at et højt faglig niveau i en god, tryg atmosfære giver resultater.

Kreativitet og selvtillid.
Viden og færdigheder.
Samtale og holdninger.
Kompetence – til at leve livet.

Det er væsentlige ord for den højskole, vi laver.

Velkommen til din fremtid.
Velkommen til Odder Højskole.

Ingeborg Svennevig
Forstander

 

Du kan læse meget mere om vores spændende fagskoler her.

Hvis du vil følge med i, hvad der foregår på skolen, kan du følge os på Facebook eller på Instagram.

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev

Tilmeld dig vores kurser her

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X