Digt

I faget Digt kaster vi os ind i litteraturens mest sagnomspundne genre, nemlig lyrikken.

Digte bliver af mange set som noget finkulturelt og svært, men sådan behøver det ikke være.

Poesi er sprogets glæde over sig selv, og i faget Digt skriver, læser og åbner vi op for sproget. Og vi forsøger at holde os på god afstand af gymnasiale analysemodeller. Ikke fordi vi ikke skal analysere digte, men fordi digtanalyse ikke skal handle om rigide modeller. Digte skal læses, fremføres og opleves.

Du kommer til at skrive et utal af digte, du vil blive udfordret og du vil blive inspireret. I undervisningen lægger vi vægt på, at det er svært at skrive gode digte, det kræver koncentration og dedikation.

Digt er faget for dig, der elsker at skrive, dig, der gerne vil finde din kreative stemme, og dig, der gerne vil snuse til poesiens verden.

Kombiner dette fag med et af de mange andre fag fra Skolen for Journalistik & Storytelling, f.eks. Journalistik eller Filosofi. Du kan også vælge vores Ø-fag OH!Cast, hvor vi i samarbejde med Radio4 laver fede podcasts om lige det du vil.

Hvis du i løbet af undervisningen i Digt skriver noget, du rigtig gerne vil dele med andre, kan du jo også få det udgivet! Det kan du på Odder Højskoles eget online medie OH!Blog.

Se flere fag på Skolen for Journalistik & Storytelling

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X