Digt

I faget Digt kaster vi os ind i litteraturens mest sagnomspundne genre, nemlig lyrikken.

Digte bliver af mange set som noget finkulturelt og svært, men sådan behøver det ikke være.

Poesi er sprogets glæde over sig selv, og i faget Digt skriver, læser og åbner vi op for sproget, og vi forsøger at holde os på god afstand af gymnasiale analysemodeller.

Kombiner dette fag med et af de mange andre fag fra Skolen for Journalistik & Storytelling, f.eks. Journalistik eller Filosofi. Du kan også vælge vores Ø-fag OH!Cast, hvor vi i samarbejde med Radio4 laver fede podcasts om lige det du vil.

Se flere fag på Skolen for Journalistik & Storytelling