Rundvisning

** Fra mandag d. 21. september og året ud vil der ikke være mulighed for rundvisninger på Odder Højskole. Vi har valgt at minimere antallet af gæster i denne periode på baggrund af sundhedsmyndighedernes anbefalinger og af hensyntagen til vores nuværende elever. Når vi nærmer os det nye år, vil vi melde ud, om vi åbner op for rundvisninger igen. Indtil da kan du få et indblik i Odder Højskole i denne video, som vi lavede i foråret, da skolen var lukket ned.**

Kom på en guidet tur med Anders og Camilla!

På hvert semester plejer vi at afholde Tour de Højskole, hvor vi åbner skolen op for interesserede. Det er en dag med koncerter, dans, udstillinger og ikke mindst rundvisning af Odder Højskole. Men pga. corona-situationen blev det lidt anderledes i år, og vi sendte i stedet live på Facebook, så folk kunne sidde hjemme i stuerne og få en fornemmelse af den skønne stemning på skolen. I den forbindelse guidede eleverne, Anders Sø Busk og Camilla Bach de mange seere igennem højskolen og de mange værksteder. Du kan se hele rundvisningen her. (cirka 1 time)

Spørg os gerne!

Brænder du inde med en masse spørgsmål omkring skema, fag og faciliteter? Så er du mere end velkommen til at aftale en rundvisning på vores dejlige højskole. Vi vil vise dig rundt, fortælle om skemasammensætning samt vise skolens faciliteter og værelser frem. Og så byder vi naturligvis på en kop kaffe.

Du kan booke en rundvisning både i hverdagene samt i weekenderne. Udfyld venligst formularen nedenfor – så booker vi en tid til dig. Og ellers kan du ringe på 86 54 07 44 eller sende os en mail.

Hvor mange kommer på besøg?

Tilmeld dig vores kurser her