Rundvisning

** Fra mandag d. 21. september 2020 vil der ikke være mulighed for rundvisninger på Odder Højskole. Vi har valgt at minimere antallet af gæster på baggrund af sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vil vi melde ud, om vi åbner op for rundvisninger igen. Indtil da kan du få et indblik i Odder Højskole i denne video, som vi lavede i foråret 2020.**

Kom på en guidet tur med Anders og Camilla!

På hvert semester plejer vi at afholde Tour de Højskole, hvor vi åbner skolen op for interesserede. Det er en dag med koncerter, dans, udstillinger og ikke mindst rundvisning af Odder Højskole. Men pga. corona-situationen sendte vi i stedet live på Facebook, så folk kunne sidde hjemme i stuerne og få en fornemmelse af den skønne stemning på skolen. I den forbindelse guidede eleverne, Anders Sø Busk og Camilla Bach de mange seere igennem højskolen og de mange værksteder.

Du kan se hele rundvisningen her (cirka 1 time)

Spørg os gerne!

Brænder du inde med en masse spørgsmål omkring skema, fag og faciliteter? Så er du mere end velkommen til at aftale en rundvisning på vores dejlige højskole. Vi vil vise dig rundt, fortælle om skemasammensætning samt vise skolens faciliteter og værelser frem. Og så byder vi naturligvis på en kop kaffe.

Du kan booke en rundvisning både i hverdagene samt i weekenderne. Udfyld venligst formularen nedenfor – så booker vi en tid til dig. Og ellers kan du ringe på 86 54 07 44 eller sende os en mail.

Hvor mange kommer på besøg?

Tilmeld dig vores kurser her

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X