Etik

I Etik drejer det sig om de store dilemmaer. Det drejer sig om de valg og de prioriteringer, vi mennesker må træffe. Du vil blive udfordret på dine holdninger. Du vil udfordre dine venner på deres. Eksempelvis når I skal agere hospitalsdirektører og vælge mellem personer, der alle står i kø til en doneret nyre.

I dette fag diskuterer vi emner inden for for eksempel medicin, politik, bioteknologi, almen menneskelig adfærd osv.

Hvis du finder det her fag interessant, kan det bestemt ikke udelukkes, at du vil læse mere om Journalistik og Storytellings andre fag.

Vores journalistiske skole har blandt andet Brændpunkt og Filosofi, som du også kan læse mere om.

Det kan jo også være, at du i løbet af undervisningen i Etik bliver inspireret til at skrive en artikel, et essay eller en lille tekst om et etisk problem. Den kan du udgive på Odder Højskoles eget online medie OH!Blog.

På Etik bliver du undervist af Emil Meyer, der også underviser i Filosofi.

Hvis du synes at etiske dilemmaer er spændende, så kan du jo lave en podcast om det ved at vælge podcastfaget OH!Cast. Her samarbejder vi med den landsdækkende radiokanal Radio4 om at lave fede podcasts.

Se flere fag på Journalistik & Storytelling

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X