Etik

I etik drejer det sig om de store dilemmaer. Det drejer sig om de valg og de prioriteringer, vi mennesker må træffe. Du vil blive udfordret på dine holdninger. Du vil udfordre dine venner på deres. Eksempelvis når I skal agere hospitalsdirektører og vælge mellem personer, der alle står i kø til en doneret nyre. I dette fag diskuterer vi emner inden for for eksempel medicin, politik, bioteknologi, almen menneskelig adfærd osv.

Hvis du finder det her fag interessant, kan det bestemt ikke udelukkes, at du vil læse mere om Journalistik og Politiks andre fag.

Vores journalistiske skole har blandt andet ideologier og filosofi, som du også kan læse mere om.

Se flere fag på Journalistik & Politik