Brændpunkt

I Brændpunkt stiller vi skarpt på den aktuelle politiske debat. Hvor brænder det, og hvem er hovedaktørerne på den verdenspolitiske scene?

Vi laver research, diskuterer relevans, og herefter formidler vi nyhederne til resten af højskolen under morgensamlinger.

Omdrejningspunktet bliver både store internationale medier, som CNN, The Guardian og BBC – Men også danske medier som DR, Politiken og Weekendavisen.

Vi kommer også til at udgive vores historier på skolens eget online medie OH!Blog. OH!Blog er et medie, hvor både elever, lærere og ansatte kan få lov til at skrive og udgive. På OH!Blog kan du finde både tekster, videoer, lyd og meget mere.

I Brændpunkt lærer at gennemskue fake news og får et indblik i politiske strømninger fra hele verden, og endelig lærer du, hvordan man afgrænser og videreformidler viden.

Underviseren på OH!Cast hedder Esben Lund og er uddannet journalist, der både har arbejdet på DR og Radio4. Han underviser også i Journalistik og Kommunikation.

Du kan kombinere Brændpunkt med de andre fag fra Skolen for Journalistik og Storytelling, bl.a. Ø-faget OH!Cast. På OH!Cast laver du i en hel uge podcasts sammen med den landsdækkende Radio4 om at lave podcasts.

Se flere fag på Journalistik & Storytelling

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X