Skuespil

I faget arbejdes der praktisk med skuespil. Du får mulighed for at afprøve forskellige teknikker. Teknikker, som du udfolder enten gennem monologer eller i samspil med andre. Du undervises af en anerkendt film- og teater instruktør, der er vant til at få professionelle skuespillere til at yde deres ypperste.

Faget er relevant i forhold til teater og film. Derfor vil du opleve både at optræde med publikum og at spille til kameraet. Det er to ret forskellige situationer, og du lærer, hvad der virker hvor. Herudover styrker faget din kropslige selvtillid, din tilstedeværelse og dit mod. Mens det giver dig værktøjer du kan bruge fremover både som skuespiller og menneske.

Hvis du tager faget skuespil, kan du evt. afprøve dine evner ved at medvirke i de mange forskelligartede film, der produceres på filmlinjen hvert eneste år.

På Skuespil bliver du undervist af Morten Lundgaard, der også underviser i bl.a. Videokunst. Ved siden af hans arbejder på højskolen arbejder han som teaterinstruktør og kunstnerisk leder på teatret Von Baden.

Læs mere om filmfagene på Odder Højskole

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X