RUNDVISNINGER // TOUR DE HØJSKOLE // HØJSKOLERNES DAG

Du er altid velkommen til at slå vejen forbi Odder Højskole. Vi elsker at få besøg, og hvis du har lyst, kan du få en rundvisning, hvor vi står klar til at besvare alle de spørgsmål du har om livet og fagene på Odder Højskole.

Du kan bestille rundvisning på vores højskole ved at klikke her.
Hvis du vil opleve højskolen for fuld, kreativ udblæsning, kan du også komme forbi, når vi to gange om året har Tour de Højskole eller du kan kigge forbi på Højskolernes dag. Du kan læse om Tour de Højskole og Højskolernes Dag herunder.

Tour de Højskole

Tour de Højskole kalder vi vores udgave af åbent hus. Her viser vores elever, hvad de har arbejdet med gennem hele deres ophold, og der er show i foredragssalen med skuespil, modeshow, sang, dans og masser af overraskelser. Samtidig er der koncerter i højskolen musikhus, og udstillinger på hele skolen i alt fra videoinstallation og fotografi til tegning og keramik. Du kan naturligvis også få en rundvisning i løbet af dagen, så du kan få svar på dine spørgsmål om højskolelivet.

Tour de Højskole finder sted to gange om året. Næste gang er lørdag d. 23. maj 2020 kl. 13:15.

Tour de Højskole

Højskolernes Dag

På Højskolernes dag kan du få en god højskolefrokost og bagefter være med i undervisningen i udvalgte fag på højskolen. Samtidig kan du få en rundvisning af eleverne på højskolen. De kan fortælle dig, om deres egne oplevelser af alt fra fællesskab til faglighed.

Højskolernes dag er i 2020 lørdag den 2. maj. Har du lyst at deltage, må du meget tilmelde dig ved at sende en besked her eller ringe til os på 86540744.

højskolernes dag

Tilmeld dig vores kurser her

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X