Tegning & Kunst på OH
Farve, form og fantasi

Tegning og Kunst på Odder Højskole er et bredt fag tilbud for alle med interesse for form farve og fantasi.

I tegning og kunst på Odder Højskole kan du frit vælge imellem fagene. Du kan skabe din egen kunstneriske blanding af alt fra akvarel til digital fotografi. Er du nybegynder, kan fagene være en åbning ud mod en ny og spændende verden. Hvor du kan eksperimentere og udfordre dig selv. Er du meget interesseret, kan du vælge hele fagpakken. Så får du et intensivt forløb, der kan bruges som springbræt til design- eller kunstskoler.

Faget er et kreativt slaraffenland. Her bliver der tegnet, malet, formet og fotograferet i de forskellige værksteder. Hvis du vil se noget af det vores elever går og laver kan du finde en masse billeder her på siderne, eller du kan følge os på Pinterest her.

Tilmeld dig Skolen for Tegning & Kunst her

Mogens Kæseler

Underviser i Tegning, Maleri, Kunsthistorie,
Akvarel, Modeltegning og Arkitektur

Mogens er uddannet i Kunsthistorie og Musik fra Universiteterne i Aarhus og Aalborg. Han beskriver selv, at kunsten for ham er en passion og et evigt mysterium, som han har dyrket og udforsket sammen med unge mennesker på Odder Højskole siden 1995.

20180124 Odderhojskole0538 1
Dsc03631 Copy

Gísli Dúa Hjörleifsson

Underviser i Fotografi

Tekst på vej

Bo Brinch

Underviser i Fotografi

Tekst på vej

Dsc03620 Copy
20180124 Odderhojskole0516

Ellen Gerd Lindblad

Underviser i Collografi

Ellen er uddannet fra Designskolen i Kolding.
Hun er vild med at formidle glæden ved at arbejde i spændfeltet mellem håndværk, design og kunst!
Det er vigtigt at kunne sit håndværk for at skabe god kunst og design!

Jakob Stig Isaksen

Underviser i Kreativitet & Form

Jakob er tidligere elev på OH, og det var dengang i 1999, at han for første gang stiftede bekendtskab med keramikkens verden ved et tilfælde! Og det er det fedeste han nogensinde har prøvet, som han siger. Keramikken er sidenhen blevet hans levevej. Jakob er uddannet keramiker fra Glas- og keramikskolen på Bornholm, der hører under Danmarks Designskole. Ifølge Jakob er der ikke noget keramik, der er bedre end andet – det er især teknikkerne og processen, der optager ham, hvilket han også bringer ind i undervisningen på Odder Højskole.

Jakob Stig Isaksen