Musikvideoens æstetik

I ø-faget Musikvideoens Æstetik kigger vi på nogle af de mest banebrydende eksempler på genren, men vi skal først og fremmest selv producere kreative og eksperimenterende bud på musikvideoens muligheder. Vi arbejder så vidt muligt tæt sammen med skolens musikhold.

For en række filminstruktører udgør musikvideoen et frikvarter, en art legeplads, hvor man kan tillade sig nogle af de krumspring, spillefilmen mere strømlinede univers ikke levner plads til. Og her har du muligheden for selv at dykke ned i filmkunsten og musikken.

Se flere filmfag på Odder Højskole