Filosofi

Filosofi betyder kærlighed til viden. Og at filosofere er på en gang både lidenskab og fornuft. Du søger svar på livets største spørgsmål. Og du lærer selv at stille spørgsmål til eksistensen og til virkeligheden. Denne søgen er selve kernen i filosofien. Vi opsøger verdens største filosoffer for at se, hvad deres søgen har bidraget med. Men først og fremmest lærer du selv at filosofere og at være en ægte filosof.

Det er vigtigt at kunne forholde sig kritisk til sin egen væren i verden. At kunne stille spørgsmål, undre sig og se de komplekse sammenhænge i livet! Hvis man ikke kan det, bliver livet hult. Derfor er filosofi på Odder Højskole ekstremt vigtigt!

Hvis du finder det her fag interessant, vil du måske se en idé i at læse mere om Journalistik & Storytellings andre fag.

Undervejs i undervisningen i Filosofi kan det jo være, at du bliver inspireret til at skrive en artikel, et essay eller en tekst om et eller andet filosofisk emne. Den kan du udgive på Odder Højskoles eget online medie OH!Blog.

Hvis du synes at filosofi er spændende, så kan du jo lave en podcast om det. Vælg podcastfaget OH!Cast, hvor vi samarbejder med den landsdækkende radiokanal Radio4 om at lave de fedeste podcasts.

Se flere fag på Journalistik & Storytelling

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X