Filosofi

Filosofi betyder kærlighed til viden. Og at filosofere er på en gang både lidenskab og fornuft. Du søger svar på livets største spørgsmål. Og du lærer selv at stille spørgsmål til eksistensen og til virkeligheden. Denne søgen er selve kernen i filosofien. Vi opsøger verdens største filosoffer for at se, hvad deres søgen har bidraget med. Men først og fremmest lærer du selv at filosofere og at være en ægte filosof.

Hvis du finder det her fag interessant, vil du måske se en idé i at læse mere om Journalistik og Politiks andre fag.

Vores journalistiske skole har blandt andet ideologier og etik, som du også kan læse mere om.

Se flere fag på Journalistik & Politik