Tegning & Kunst på OH

Tegning & Kunst

Tegning og Kunst på Odder Højskole er et bredt fag tilbud for alle med interesse for form, farve og fantasi.

I tegning og kunst på Odder Højskole kan du frit vælge imellem fagene. Du kan skabe din egen kunstneriske blanding af alt fra akvarel til digital fotografi. Er du nybegynder, kan fagene være en åbning ud mod en ny og spændende verden. Hvor du kan eksperimentere og udfordre dig selv. Er du meget interesseret, kan du vælge hele fagpakken. Så får du et intensivt forløb, der kan bruges som springbræt til design- eller kunstskoler.

Fagene er et kreativt slaraffenland. Her bliver der tegnet, malet, formet og fotograferet i de forskellige værksteder.

Gå på opdagelse i vores fagkatalog

Udover vores almindelige fag kan du også prøve vores Ø-fag Kunsthistorie, Collografi og Analogt Fotografi. Et Ø-fag er et fag, der afskiller sig fra de andre fag ved, at du har det i en hel uge. Et semester på Odder Højskole består af 3 moduler, hvor du har almindelig skemaundervisning. Hver gang et modul stopper, kommer der en Ø-uge, dvs. en uge med Ø-fag, hvor du kan vælge et fag du gerne vil nørde med hele ugen igennem.

Tilmeld dig Skolen for Tegning & Kunst her

Kunstværker på Odder Højskole.

Undervisere

Mogens Kæseler

Underviser i Tegning, Maleri, Kunsthistorie,
Akvarel, Modeltegning og Arkitektur

Mogens er uddannet i Kunsthistorie og Musik fra Universiteterne i Aarhus og Aalborg. Han beskriver selv, at kunsten for ham er en passion og et evigt mysterium, som han har dyrket og udforsket sammen med unge mennesker på Odder Højskole siden 1995.

20180124 Odderhojskole0538 1
Billede Paa Vej

Emil Brøbech Jørgensen

Underviser i Fotografi

Emil har en kandidat i idræt med speciale i kønshormoners effekt på styrketræning, og har læst friluftsliv på Norges Idrettshøgskole. Han har gennem flere år arbejdet selvstændigt med fotografi både digitalt og analogt. Emil står for en nærværende og udfordrende pædagogik, hvor der både er plads til eksperimenter og at fejle. Tidligere har han været skiinstruktør, og så elsker han svesker.

Jakob Stig Isaksen

Underviser i Kreativitet & Form

Jakob er tidligere elev på OH, og det var dengang i 1999, at han for første gang stiftede bekendtskab med keramikkens verden ved et tilfælde! Og det er det fedeste han nogensinde har prøvet, som han siger. Keramikken er sidenhen blevet hans levevej. Jakob er uddannet keramiker fra Glas- og keramikskolen på Bornholm, der hører under Danmarks Designskole. Ifølge Jakob er der ikke noget keramik, der er bedre end andet – det er især teknikkerne og processen, der optager ham, hvilket han også bringer ind i undervisningen på Odder Højskole.

Jakob Stig Isaksen
20180124 Odderhojskole0516

Ellen Gerd Lindblad

Underviser i Collografi

Ellen er uddannet fra Designskolen i Kolding.
Hun er vild med at formidle glæden ved at arbejde i spændfeltet mellem håndværk, design og kunst!
Det er vigtigt at kunne sit håndværk for at skabe god kunst og design!

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X