Modeltegning

I modeltegning kan du fordybe dig i et af verdens mest benyttede og besværlige motiver, en af de mest udtryksfulde og vedkommende former; menneskekroppen! Den kunstneriske disciplin at tegne efter levende model.

Du tegner den i bevægelse og i hvile. I helheder og detaljer; Helfigur, torso, hænder, fødder, portræt.

Og du tegner emner og objekter, som knytter sig uløseligt til kroppen; jakken, skoen, handsken, stolen og det fysiske rum.

Faget henvender sig til alle. Fra filmfolk, der skal tegne storyboards, til designere, der arbejder med at klæde kroppen på. Alle kan være med, uanset om du er på jagt efter en hobby, at udvikle dit kunstneriske talent eller noget helt tredje.

På Modeltegning bliver du undervist af Mogens Kæseler, der også underviser i f.eks. Tegning. Mogens er uddannet kunsthistoriker fra Aarhus Universitet, og har undervist på Odder Højskole siden 1995.

Se flere fag på Skolen for Tegning og Kunst

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X