3D Kreativitet & Form

På 3D Kreativitet & Form får du en almen indføring i en række materialer, som vi bruger på værkstedet. Såsom gips, voks, ler, glas, pap etc. Hvordan realiserer du en kreativ idé? I hvilken form og i hvilket materiale?

Skulptur, objekt og installation

Du lærer dekorations- og bemalingsteknikker, og får et indblik i klassisk proportionslære, som du senere i forløbet kan bruge eller udfordre i dine individuelle arbejder.

Alt undervisning foregår på skolens værksted, der også står til fri afbenyttelse uden for undervisningstiden. Du har derfor alle muligheder for at arbejde indgående med dine egne, kreative ideer. Og du har derfor alt den tid, du ønsker at bruge til at forløse dine kreative ideer.

Det er ideen at udvikle dit personlige udtryk og talent, og samtidig for du en praktisk og sanselig indsigt i kreativitet og formens betydning.

Fagets to undervisere er selv udøvende kunstnere.

På 3D Kreativitet & Form bliver du undervist af Jakob Stig Isaksen, der også underviser i Keramik. Jakob er tidligere elev på Odder Højskole, hvor han for første gang blev forelsket i keramik. Siden da har han uddannet sig til keramiker på Glas- og keramikskolen på Bornholm.

På Collografi bliver du undervist af Ellen Gerd Lindblad, der også underviser i Beklædningsdesign. Ellen er uddannet designer fra Designskolen i Kolding.

Se flere fag på Skolen for Tegning & Kunst

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X