Analogt Fotografi

DETTE ER ET Ø-FAG!

Højskolen tilbyder en hel uge med duften af eddike og spændingen, når fotografiet langsomt opstår i mørkekammeret. Når man arbejder med analogt fotografi, lærer man at finde det helt rigtige lys, og man lærer at forstå, hvordan et fotografi i bund og grund fungerer.

Et Ø-fag er et fag, der afskiller sig fra de andre fag ved, at du har det i en hel uge. Et semester på Odder Højskole består af 3 moduler, hvor du har almindelig skemaundervisning. Hver gang et modul stopper, kommer der en Ø-uge, dvs. en uge med Ø-fag, hvor du kan vælge et fag du gerne vil nørde med hele ugen igennem.

Se flere kunstfag