Analogt Fotografi

ANALOGT FOTOGRAFI ER ET Ø-FAG!

Højskolen tilbyder en hel uge med duften af eddike og spændingen, når fotografiet langsomt opstår i mørkekammeret. Når man arbejder med analoge fotografier, lærer man at finde det helt rigtige lys. Man lærer at forstå, hvordan et fotografi i bund og grund fungerer.

At tage et analogt fotografi er ikke nemt – det kræver tålmodighed, teknisk forståelse og kreativitet. På dette fag får du muligheden for at lære det fotografiske håndværk helt fra bunden.

Og du vil opdage, at så snart du har styr på det tekniske, åbner der sig en verden af kreativitet!

Faget er en del af vores Skole for Tegning og Kunst. Her kan du kaste dig over tegning, maleri, collografi og meget, meget mere. Du kan se eksempler på elevernes flotte tegninger og kunstprojekter her.

Et Ø-fag er et fag, der afskiller sig fra de andre fag ved, at du har det i en hel uge. Et semester på Odder Højskole består af 3 moduler, hvor du har almindelig skemaundervisning. Hver gang et modul stopper, kommer der en Ø-uge, dvs. en uge med Ø-fag, hvor du kan vælge et fag du gerne vil nørde med hele ugen igennem.

Se flere kunstfag

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X