Akvarel

Akvarel er maleri med vandfarve på specielt papir. I akvarel maleriet spiller vandet en hovedrolle, alting flyder! ” Katastrofer” og uventede ting sker hele tiden. Men det er netop det interessante og særlige ved dette fag; ustyrligheden, det uforudsigelige. Man starter med en plan, farer vild. Og ender til slut et sted man umuligt kunne havde forestillet sig på forhånd – ofte et rigtig godt sted !

I starten får du opgaver som forklarer farver, teknikker og muligheder. Senere får du masser af frihed til at eksperimentere.

Hvis dette fag har fanget din interesse, har du måske mod på at læse om flere fag fra skolen for kunst.

Her kan blandt andet vælge at læse om collografi og modeltegning, der er to anderledes måder at være kreativ på.

Se flere fag på Skolen for Tegning og Kunst