Horrorfilm

HORRORFILM ER ET Ø-FAG!

I Ø-Faget Horrorfilm bruger du en hel uge på intensivt at dykke ned i gyserfilmkunstens univers.

Du bliver undervist af Troels Engelbrecht, der har en professionel bagggrund som manuskriptforfatter og filmskaber. Han har derfor konkret og håndgribelig erfaring med alle processer i filmproduktion.

Det betyder, at din undervisning bliver hands-on og baseret på praksis.

I horrorfilm går vi på jagt efter uhyggen og iscenesætter den selv filmisk. Vi besøger de mest skræmmende eksempler på genren, når vi undersøger, hvad der gør noget uhyggeligt, og hvad horrorfilm egentlig handler om bag teaterblodet og skrigene.

Synes du, at dette Ø-fag lyder spændende? Så vil du måske være interesseret i nogle af vores andre Ø-fag. Du kan f.eks. vælge imellem så forskellige fag som Kanotur, Teater og Analogt Fotografi.

Vil du gerne se nogle eksempler på filmprojekter fra Odder Højskoles elever? Tjek dem ud på vores egen YouTube-kanal.

Et Ø-fag er et fag, der afskiller sig fra de andre fag ved, at du har det i en hel uge. Et semester på Odder Højskole består af 3 moduler, hvor du har almindelig skemaundervisning. Hver gang et modul stopper, kommer der en Ø-uge, dvs. en uge med Ø-fag, hvor du kan vælge et fag du gerne vil nørde med hele ugen igennem.

Se flere fag på Skolen for Film & TV Produktion

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X