Kanotur

På Odder Højskoles kanotur dyrker vi glæden ved at færdes og overnatte midt i Danmarks smukke natur. Du lærer at sejle en kano, og du lærer om planlægning og sikkerhed ved færdsel i naturen. Først og fremmest får du dog en naturoplevelse af de helt store.

På forårsholdet 2017 gik opholdte kanoholdet tre nætter i vildmarken. Turen gik fra Silkeborg til Fladbro, nær Randers, og sejlerne tilbagelagde fra mandag til torsdag tæt på 70 km på den smukke Gudenåen.

Så der er helt sikkert en begivenhedsrig tur i vente, hvis du også vælger kanotur. Hvad enten du har prøvet det før, har lyst til at lære det, eller blot har lyst til at se Danmark fra sin smukkeste side.

Se flere fag på Sport & Fitness