Kanotur

KANOTUR ER ET Ø-FAG!

På Odder Højskoles kanotur dyrker vi glæden ved at færdes og overnatte midt i Danmarks smukke natur. Du lærer at sejle en kano, og du lærer om planlægning og sikkerhed ved færdsel i naturen. Først og fremmest får du dog en naturoplevelse af de helt store.

På forårsholdet 2017 opholdte kanoholdet sig tre nætter i vildmarken. Turen gik fra Silkeborg til Fladbro, og sejlerne tilbagelagde tæt på 70 km på den smukke Gudenå.

Så der er helt sikkert en begivenhedsrig tur i vente, hvis du vælger kanotur. Alle er velkomne, uanset om du har prøvet det før, har lyst til at lære det, eller blot har lyst til at se Danmark fra sin smukkeste side.

På Kanotur bliver du undervist af Simon Søndergaard, der også underviser på bl.a. Sport & Fitness. Simon er uddannet i Idræt fra Aarhus Universitet, og han deler gerne ud af sin enorme viden om træning, kost, og meget, meget mere.

På Skolen for Sport og Fitness samarbejder vi med Odder Spektrum for at optimere dine muligheder for at træne din krop.

Et Ø-fag er et fag, der afskiller sig fra de andre fag ved, at du har det i en hel uge. Et semester på Odder Højskole består af 3 moduler, hvor du har almindelig skemaundervisning. Hver gang et modul stopper, kommer der en Ø-uge, dvs. en uge med Ø-fag, hvor du kan vælge et fag du gerne vil nørde med hele ugen igennem.

Se flere fag på Sport & Fitness

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X