Tankernes magt

TANKERNES MAGT ER ET Ø-FAG!

Den måde vi er til i verden på er præget af fortolkninger. Vi spejler os selv i andres opfattelse af os, og grundlægger deraf ideer om os selv. Ideer, der i nogle tilfælde kan være uhensigtsmæssige. Det menneske, der eksempelvis bliver mobbet, vil på et tidspunkt havde svært ved at distancere sig fra det andre tænker om dem. Det andre siger, bliver deres egen ide om dem selv. På den måde kan man blive det, andre gør ved én.

Det er det, vi vil udforske i Tankernes Magt!

Det er desuden et fag, der udforsker forskellen mellem selvtilliden og selvværd; hvordan vi kan kompensere for et mindreværd ved at kræve opmærksomhed og bekræftelse.

Et Ø-fag er et fag, der afskiller sig fra de andre fag ved, at du har det i en hel uge. Et semester på Odder Højskole består af 3 moduler, hvor du har almindelig skemaundervisning. Hver gang et modul stopper, kommer der en Ø-uge, dvs. en uge med Ø-fag, hvor du kan vælge et fag du gerne vil nørde med hele ugen igennem.

Se flere psykologifag

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X