Meditation

I meditation laver vi enkle meditationsøvelser, som tager udgangspunkt i krop, åndedræt og temaer fra din almindelige hverdag. Og du lærer, hvordan du kan blive bedre til at være i nuet. Meditation opbygger struktur i bevidstheden og hjælper os til at skabe bedre balance mellem hoved og krop. Det har vi brug for, når tankerne kører i ring.

Faget har først og fremmest med bevidsthed at gøre, ikke med religion. Den løfter perspektivet, når livet er svært og giver os noget at pejle efter, når vi kommer i tvivl. At meditere er en af de største gaver, du kan give dig selv. Gaven foldes langsomt ud – til gengæld varer den måske resten af livet.

Se flere fag på Krop & Bevidsthed