Meditation

I meditation laver vi enkle meditationsøvelser, som tager udgangspunkt i krop, åndedræt og temaer fra din almindelige hverdag. Og du lærer, hvordan du kan blive bedre til at være i nuet. Meditation opbygger struktur i bevidstheden og hjælper os til at skabe bedre balance mellem hoved og krop. Det har vi brug for, når tankerne kører i ring.

Faget har først og fremmest med bevidsthed at gøre, ikke med religion. Den løfter perspektivet, når livet er svært og giver os noget at pejle efter, når vi kommer i tvivl. At meditere er en af de største gaver, du kan give dig selv. Gaven foldes langsomt ud – til gengæld varer den måske resten af livet.

Hvis du synes at Meditation er spændende, vil du sikkert også synes at vores andre fag er lige dig. På Odder Højskole kan du gå på opdagelse i et hav af forskellige fag, bl.a. Yoga, Kanotur og Keramik.

Du kan læse mere om tankerne bag skolen for Krop og Bevidsthed her.

Se flere fag på Krop & Bevidsthed

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X