Drømme og det ubevidste

I Drømme og det Ubevidste forholder vi til drømme. Drømmene afspejler nemlig vores livssituation. Hvis vi forstår vore drømme og deres symbolske sprog, kan vi lære noget om, hvem vi er, og hvilke ressourcer vi rummer. Drømmene kommer fra det ubevidste, som på godt og ondt styrer vore valg i livet. Hvis vi lærer det ubevidste at kende og mere bevidst samarbejder med det, vil det i højere grad hjælpe og vejlede os samt være med til at skabe retning.

Du får afklaret begreber som jeget, skyggen, projektion og kompleks. Vi fordyber os i symboler, fantasirejser og forskellige meditationsteknikker, som kan afdække en drøms budskab og kerne. Og du får hjælp til at forstå dine egne og andres drømme.

På faget bliver du undervist af Kirsten Sander Østergaard, der også underviser i bl.a. Krop og Bevidsthed. Du kan læse mere om tankerne bag skolen for Krop og Bevidsthed her.

Se flere fag på Krop & Bevidsthed

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X