Drømme og det ubevidste

Drømmene afspejler vores livssituation. Hvis vi forstår vores drømme og deres symbolske sprog, kan vi lære noget om, hvem vi er og hvilke ressourcer, vi rummer. Drømmene kommer fra det ubevidste, der er med til at styre vores valg, men som vi ikke har kontrol over. Hvis vi lærer at samarbejde med det ubevidste, kan det vejlede os og være med til at skabe retning i vores liv.

Du får afklaret begreber som jeget, skyggen, projektion og kompleks. Vi fordyber os i symboler, fantasirejser og forskellige meditationsteknikker, som kan afdække en drøms budskab og kerne. Du får hjælp til at forstå dine egne og andres drømme og lærer, hvordan du kan arbejde med drømmene på egen hånd.

Vi taler også om søvn og om søvnproblemer. Og du lærer noget om, hvorfor søvn er livsnødvendig for os. Faget giver dig ideer til, hvordan du får en bedre søvn, og hvad du kan gøre, når du ligger vågen om natten og bare ikke kan sove.

Se flere fag på Krop & Bevidsthed

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X