Vi åbner dørene op til Højskolernes Dag

In Branding, Marketing, Uncategorized

Lørdag d. 4. maj 2019 afholdes der Højskolernes Dag landet rundt. Derfor åbner vi på Odder Højskole også dørene op til en hyggelig dag. Der bliver mulighed for at få lidt godt til ganen, snakke med nuværende og tidligere elever, få sig et smugkig på de forskellige fag og ikke mindst se skolen fra inderst til yderst.
Og så kan du naturligvis få svar på alle dine spørgsmål omkring det at gå på Odder Højskole.

Vi åbner dørene op klokken 11.00 og frem til 14.00, hvor arrangementet slutter. Nedenfor kan du se, hvad dagen byder på:

Programmet

• Vores køkken sørger for en lækker og spændende frokost, der løber i hele tidsrummet fra 11.00 – 14.00, så du har mulighed for at få stillet sulten undervejs. Desuden vil eleverne fra Madeksperimentarium tænde op i grillen.
  • Der vil være gang i forskellige fag (bl.a. Tegning, Madeksperimentarium, Percussion og Beachvolley m.m.)
  • Rundvisning af skolen med nuværende og tidligere elever
  • Mulighed for at stille spørgsmål

Du er velkommen til at komme uanmeldt, men hvis du melder dig til arrangementet på Højskolerne.dk, deltager du samtidig i konkurrencen om et gavekort på 20.000 kr. til et højskoleophold.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig dag, hvor du naturligvis også velkommen til at tage venner og familie med.