Venteliste til forårsholdet 2021

 In Branding, Business

Vi oplever enorm stor interesse for vores lange kursus til foråret 2021. Faktisk så stor interesse, at vi allerede nu har venteliste! Ventelisten er dog ikke så lang, at det er umuligt at komme i betragtning til en plads til semestret, der starter 10. januar 2021.

Hvis du går med en drøm om at tage på Odder Højskole til foråret 2021, skal du skynde dig ind og tilmelde dig hurtigst muligt. Du kan komme på ventelisten til forårsholdet 2021 her. Så vil vi kontakte dig, hvis der skulle blive en ledig plads til dig

Ønsker man Beklædningsdesign i blok A eller Keramik i blok B, er der på nuværende tidspunkt venteliste til disse, og det vil derfor være en god idé at vælge andre fag i disse blokke i sin tilmelding. Man bliver naturligvis kontaktet, hvis der opstår plads i et af fagene. Der er ligeledes venteliste til enkeltmandsværelser.

Stadig pladser til efteråret 2021

Der er også godt gang i tilmeldingerne til efterårsholdet 2021. Så skulle du være uheldig ikke at få en plads til januar, kan du i stedet melde dig til efterårsholdet, som starter den 8. august 2021. Du kan melde dig til efterårsholdet 2021 her.

Kom og se skolen

Du er også velkommen til at komme og besøge skolen, så du med egne øjne kan se, hvad vi har at byde på. Du kan booke en rundvisning her – så finder vi en tid og kontakter dig.  Du kan naturligvis også ringe til os på 86 54 07 44, hvis du har spørgsmål. Vi kan også arrangere en virtuel rundvisning for dig, hvis du ikke har mulighed for at komme til skolen.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X