Venteliste til efteråret 2020

 In Branding, Business

Vi oplever stor interesse for vores lange kursus til efteråret 2020. Derfor er der nu allerede venteliste til efterårsholdet 2020, der starter den 9. august. Ventelisten er dog ikke så lang, at det er umuligt at komme i betragtning til en plads, hvis du er heldig.

Hvis du går med en drøm om at tage på Odder Højskole til efteråret, skal du skynde dig ind og tilmelde dig hurtigst muligt. Du kan melde dig til efterårsholdet 2020 her.

Ønsker man Beklædningsdesign i blok A eller Keramik i blok B, er der på nuværende tidspunkt venteliste til disse, og det vil derfor være en god idé, at vælge andre fag i disse blokke. Man bliver naturligvis kontaktet, hvis der opstår plads i et af fagene. Der er ligeledes venteliste til enkeltmandsværelser.

Stadig pladser til foråret 2021

Der er også godt gang i tilmeldingerne til forårsholdet. Så skulle du være uheldig ikke at få en plads til august, kan du i stedet melde dig til forårsholdet, som starter den 10. januar. Du kan melde dig til forårsholdet 2021 her.

Kom og se skolen

Du er også velkommen til at komme og besøge skolen, så du med egne øjne kan se, hvad vi har at byde på. Du kan booke en rundvisning her – så finder vi en tid og kontakter dig.  Du kan naturligvis også ringe til os på 86 54 07 44, hvis du har spørgsmål. Vi kan også arrangere en virtuel rundvisning for dig, hvis du ikke har mulighed for at komme til skolen.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X