Udsolgt til efteråret 2018

In Uncategorized

Odder Højskole kan nu officielt melde udsolgt på efterårsholdet 2018.

Det går først for alvor løs søndag den 12. august. Men allerede nu, kan eleverne glæde sig til at møde over 100 andre spændte nye elever, som også starter på skolen denne uforglemmelige søndag.

Efterårsholdet 2018 er nemlig helt og aldeles udsolgt. 106 elever er tilmeldt de 18 uger, som begynder i midten af august. Det betyder, at højskolen – på nuværende tidspunkt – er fyldt til bristepunktet og ikke kan optage flere elever til dette hold.

“På Odder Højskole kan du både dyrke fællesskabet og faglige interesser. Vores store fagudvalg kombineret med højskoletankens fokus på hjemlighed og fællesskab, rammer en vigtig åre hos kommende elever, tror jeg,” fortæller Heino Holst Hansen, der er forretningsudvikler på Odder Højskole.

Selvom efterårsholdet er lukket for tilmeldinger, kan man stadig komme på venteliste, og krydse fingre for afbud blandt de tilmeldte. Det foregår på www.odderhojskole.dk/tilmelding, hvor der også er mulighed for at melde sig til forårsholdet 2019, som stadig har ledige pladser.