Tour de Højskole: Efterårsholdet inviterer til åbent hus

In Uncategorized

I starten af december slår Odder Højskole dørene op til årets Tour de Højskole. En dag, hvor skolens dygtige efterårselever viser, hvad de har arbejdet med i løbet af deres ophold.

Lørdag den 2. december. Klokken 13:15. Se at få noteret dato og klokkeslæt, for det er en af de vigtigste dage i årets kalender. Tour de Højskole hedder denne dag, hvor efterårsholdet viser alle, hvad de har arbejdet med i de måneder, de har været på Odder Højskole.

Alle er velkomne denne dag. Vi starter eftermiddagen med show i salen, hvor der vil være teater, modeshow, sang og dans. Efter showet vil eleverne fremvise deres udstillinger af kunst, keramik, politik, psykologi og meget mere.

Filmfolkene viser film, bandet giver koncerter, Sport og Fitness byder inden for i hallen til KinBall, mens Krop og Bevidsthed vil være vært for en omgang meditation. Alt det, og meget, meget mere, vil du komme til at opleve denne skønne vinterlørdag.

Et festfyrværkeri af højskolekreativitet

Det bliver et vaskeægte festfyrværkeri af fashion, film og fotografi, og kunst, krop og kreativ udfoldelse. Det bliver en dag, hvor du kommer til opleve den helt særlige højskolestemning der er på Odder Højskole.

Til højre kan du se årets officielle Tour de Højskole-plakat, tegnet af efterårselev Frederik Ottosen. Plakaten kan du også downloade og printe ved at klikke her.

Vi glæder os meget til at tage imod dig lørdag den 2. december klokken 13:15. Man møder bare op, men hvis du skulle være interesseret i en rundvisning, må du meget gerne kontakte højskolen, så sørger vi for at der står en lærer eller kontoransat klar til dig. Send en mail på mail@odderhojskole.dk eller ring på telefon 86 54 07 44. Vi ses.