Tour de Højskole vender tilbage

In Branding

Lørdag den 25. maj 2019 åbner vi atter dørene på Odder Højskole, når der er dømt Tour de Højskole igen. Denne gang er det vores dygtige forårselever, der vil vise, hvad de har arbejdet med igennem deres højskoleophold. Det er en af de vigtigste dage for Odder Højskole, og derfor skal du huske at sætte kryds i kalenderen netop denne dato.

Der er tale om åbent hus, så alle er velkomne til at lægge vejen forbi Rørthvej 34A. Der vil være en masse spændende udstillinger og aktiviteter, som du kan se nedenfor.

Det bliver en dag, hvor du kommer til opleve den helt særlige højskolestemning, som der er på Odder Højskole. Vi glæder os meget til at tage imod dig. Man møder bare op, men hvis du skulle være interesseret i en rundvisning, må du meget gerne kontakte højskolen, så sørger vi for at der står en lærer eller kontoransat klar til dig. Send en mail til mail@odderhojskole.dk eller ring på telefon 86 54 07 44.

Nedenfor kan du så dette års officielle Tour de Højskole-plakat, som er lavet af vores elev Jonas Moody Nielsen.