Tour de Højskole – højskoleånden for fuld udblæsning

In art, Design, Education, film, musik, Photography, Sport

Det bliver hot! Meterologerne lover sol og op mod 25 grader, og Odder Højskoles elever er brandvarme, hvad angår talent og højskoleånd. Begge dele kan du opleve lørdag d 27. maj til forårsholdets Tour de Højskole.

Skuespil, sang og show

Vi åbner dørene for en af forårets helt store begivenheder, når eleverne viser hvad de kan, og hvem de er. Det sker lørdag d. 27. maj kl. 13:15, hvor vi starter med show i salen. Teater, modeshow og selvfølgelig masser af sang og dans. Efter showet er der udstillinger af kunst, keramik, politik, psykologi og meget, meget mere. Filmfolkene viser afgangsfilm og bandet giver koncerter, men skolen for Sport og Fitness byder inden for i hallen til KinBall og Skolen for Krop og Bevidsthed er vært for meditation.

Tour de Højskole er åben for alle, og vi lover at du kommer i sommerhumør, hvis du besøger os på lørdag og oplever højskoleånden for fuld udblæsning!