Efterårsholdet 19 inviterer til Tour de Højskole

In Branding

I slutningen af november slår Odder Højskole dørene op til årets sidste Tour de Højskole. Det bliver en dag, hvor skolens dygtige efterårselever viser, hvad de har arbejdet med henover efteråret.

Datoen hedder lørdag den 30. november, og vi starter klokken 13:15. Få skrevet dato og klokkeslæt i kalenderen, for det er en af de absolut vigtigste dage i Odder Højskoles kalender for 2019. Tour de Højskole hedder dagen, hvor eleverne viser, hvad de har arbejdet med i de måneder, de har gået på højskolen.

Der er tale om åbent hus, så alle er velkomne til at lægge vejen forbi Rørthvej 34A. Det bliver en dag, hvor du kommer til opleve den helt særlige højskolestemning, som der er på Odder Højskole. Vi glæder os meget til at tage imod dig. Man møder bare op, men hvis du skulle være interesseret i en rundvisning, må du meget gerne kontakte højskolen, så sørger vi for at der står en lærer eller kontoransat klar til dig. Send en mail til mail@odderhojskole.dk eller ring på telefon 86 54 07 44.

Her er programmet for Tour de Højskole E19 (der tages forbehold for små ændringer).

Nedenfor kan du så dette efterårsholdets officielle Tour de Højskole-plakat, som er lavet af vores elev Hannah Roskær.

tdhe19