To vellykkede kurser overstået – to tilbage

 In Uncategorized

Sommerkurserne på Odder Højskole har været i fuld gang. I øjeblikket bliver skolens lokaler finpudset og klargjort, inden der bliver taget hul på sommerens to sidste kurser.

Højskolen lagde fra land med Seniorkursus. En uge som blandt andet bød på musik, fotografi, bevægelse og ture til Samsø og Aarhus. Herefter fulgte en uge med Kunst- og Korkursus, hvor der blev malet, lavet keramik, sunget i kor og hygget.

“Det er en uges pusterum fra arbejde og en stresset hverdag. Her er højt til loftet, og man kan synge, male, tegne, grine og hvad man ellers har lyst til,” fortæller Morten Lundgaard, som var kursusleder på Kunst- og Korkurset, og som ligeledes har ansvaret for Familiekurset, som begynder søndag den 22. juli.

“Der er så sindssygt meget god energi på et sommerkursus. Man kan virkelig mærke at folk nyder at være her, og det smitter jo af på alle. Det eneste negative ved ugen er, at den simpelthen går så hurtigt. Tiden flyver afsted.”

I næste uge står højskolen fortsat tom, inden sommerens Familiekursus løber af stablen. Derefter runder Odder Højskole sommeren af med et Højsommerkursus, som bliver med friluftsliv, keramik, meditation, natur og træning med bevidsthed.

Herunder kan du se og læse mere om sommerens kurser på Odder Højskole:

Uge 26: Seniorkursus

Uge 27: Kunst- og Korkursus

Uge 30: Familiekursus

Uge 31: Højsommerkursus

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?