Sport & Fitness faciliteter

Odder Højskole er rigtig mange ting. Og vi ser helt bestemt os selv som en rigtig sports højskole! Det betyder, at vi har et bredt udvalg af sportsfaciliteter!

En sports højskole med faciliteter

Vi har vores helt egen hal, beachvolleybane, boldbane og et veludstyret fitnessrum. Vi har også shelters og bålplads.

Derudover har vi et samarbejde med Spektrum Odder. Det sikrer, at du som elev kan få de helt rette faciliteter til at træne din krop.

I vores sports og fitness-fag bliver du undervist af Simon Søndergaard, der er uddannet i Idræt fra Aarhus Universitet. Han underviser i næsten alle fag på vores Skole For Sport & Fitness.

Med sin store ekspertise og passion sikrer han også de faglige faciliteter for din undervisning og træning på vores sports højskole.

Du kommer til at lære hvordan du træner din krop, men også hvordan din krop fungerer imens du bruger den.

Vi kan tilbyde dig undervisning i alt fra volley til fodbold, kano, fitness, crossfit og meget, meget mere! Vores fagudbud er ekstremt bredt. Men det vigtigste er bare, at du har lysten til at kaste dig ud i nye udfordringer, og ikke er bange for at udfordre dig selv fysisk!

Vi kan med andre ord tilbyde dig både de fysiske og faglige faciliteter til at styrke og træne din krop. Det er bestemt ikke for sjov, at vi kalder os selv for en sports højskole.

Sammensæt dit eget skema

Hvis du er interesseret i at udforske andre aspekter af kroppen, kan du også vælge nogle af fagene i vores fagskole Krop & Bevidsthed. Her lærer du alt om meditation, yoga og det unikke forhold mellem krop og sind.

Du har også en unik mulighed for at vælge fag fra vores andre fagskoler, og på den måde opdage helt nye passioner og interesser.

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev

Tilmeld dig vores kurser her

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X