Sommerkurser 2022 er åben for tilmelding

 In Branding, Business, Education

Sommeren 2022 på Odder Højskole bliver vanen tro med tre spændende og indholdsrige kurser for enhver smag. Og allerede nu kan du sikre dig en plads på et af disse, da der er åbnet for tilmelding.

Sommeren 2022 byder endnu en gang på spændende kurser, og tilmeldingen til disse er åbnet nu. Du kan vælge mellem tre forskellige kurser – nemlig Seniorkursus, Familiekursus og Højsommerkursus.

Seniorkursus 2022 – boblende livsglæde!
(19. juni – 25. juni)

Dette er egentlig overskriften på alt det, Odder Højskole laver. Hos os fyldes du med ny energi, og livsglæden og livsmodet blomstrer i fællesskabet. Vi har en lang tradition for at lave disse kurser, og vi sørger altid for, at der er nyt både at se og høre.

Nyd at lære!
Vi giver dig input til hoved, krop og hjerte og sætter en ære i at lære dig nyt, mens du nyder det. Vi vil på morgensamlinger, egnsture, heldagsturen og aftenforedrag fortælle om mangt og meget. Danmarkshistorie, egnshistorie, gode historier. Du hører om personer, som har gjort meget for danskernes livsglæde, og om sange fra højskolesangbogen, som vi synger rigtigt mange af. Derudover kan du vælge ét af fire valgtilbud.

Lær at nyde!
Måske er du allerede god til at nyde livet. Alligevel har vi en intention om, at du nyder livet endnu mere på Odder Højskole. Vores køkken serverer morgen, middag og aften dejlig og varieret mad. Derudover arrangerer vi koncerter for dig, hvor du bare skal læne dig tilbage og nyde musikken. Vi kører dig rundt i den smukke egn omkring Odder. Vi sørger kort og godt for, at alt er ordnet, og du blot skal nyde det. Vi glæder os til at møde dig og alle de andre! Vi forventer af dig, at du kommer med det bedste humør, du har, og med lyst til at blive undervist og forkælet på Odder Højskole.

Læs mere om Seniorkursus 2022.

Familiekursus 2022 – 7 dages kvalitetssamvær med din familie!
(24. juli – 30. juli)

I vores hverdag omgiver vi os med et hav af aktiviteter og mennesker som kan gøre det svært at fokusere og være tilstede med dem man holder af. Her tilbyder højskolen en unik ramme som giver plads til fordybelse og kvalitets samvær med dig selv og din familie!

Odder Højskoles 1-uges familiekursus er en afslappet men aktiv sommerferieuge. Du får serveret delikate måltider alle 7 dage uden at røre en finger og skal hverken tænke på opvask eller rengøring efter du har sagt tak for mad. Til gengæld kan du fuldt ud nyde tiden med dine børn familie og nye venner, i skolens værksteder eller på boldbanen i dagligstuen eller på græsplænen.

Ugen byder også på to foredrag. Det ene med titlen “Det anderledes børneliv”, og det andet om Grundtvig og Odder Højskoles historie.

Denne uge er et frirum i trygge og afslappede rammer som samtidig giver hele familien faglige udfordringer og inspiration til at lege, lære og leve!

Læs mere om Familiekursus 2022.

Højsommerkursus 2022 – en uge med faglig og personlig forkælelse og fordybelse.
(31. juli – 6. august)

Sommeren er stadig på sit højeste, når vi slår dørene op for en uge med faglig og personlig forkælelse og fordybelse.

At meditere, bruge kroppen, være i naturen, synge eller skabe ting i ler vækker og stimulerer sanserne. Det kræver vågenhed og opmærksomhed i krop, stemme, øje og sind.

Uanset hvilket fag du vælger at fordybe dig i, vil du lære noget om at være til stede i nuet med en større grad af sanselighed og intenst nærvær.

Fagligheden, som vi prioriterer højt på kurset, garneres med tid til dig selv i en afslappet atmosfære og krydres med masser af sang, natur, sol, vand, vind, vandring, badning, nydelse og et væld af økologiske, kulinariske oplevelser.

Velkommen til et kursus med æstetik, ro, frodighed og forkælelse samt en passende portion improvisation og vildskab!

Læs mere om Højsommerkursus 2022.

Følg med på Facebook, hvor vi løbende lægger begivenheder ud.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X