Tilmeldingen til sommerkurserne 2021 er åbnet!

 In Branding, Business, Lifestyle

Sommeren 2021 byder igen på spændende og indholdsrige sommerkurser på Odder Højskole! Og netop nu er tilmeldingen til sommerkurserne 2021 åbnet!

Sommeren 2021 byder endnu en gang på spændende kurser, og tilmeldingen til disse er nu åbnet. Du kan blandt andet vælge mellem Familiekurset, der ligger i uge 29, eller Højsommerkurset som følger trop ugen efter.

Familiekursus 2021 – 7 dages kvalitetssamvær med din familie!
(18. juli – 24. juli)

I vores hverdag omgiver vi os med et hav af aktiviteter og mennesker som kan gøre det svært at fokusere og være tilstede med dem man holder af. Her tilbyder højskolen en unik ramme som giver plads til fordybelse og kvalitets samvær med dig selv og din familie!

Odder Højskoles 1-uges familiekursus er en afslappet men aktiv sommerferieuge. Du får serveret delikate måltider alle 7 dage uden at røre en finger og skal hverken tænke på opvask eller rengøring efter du har sagt tak for mad. Til gengæld kan du fuldt ud nyde tiden med dine børn familie og nye venner, i skolens værksteder eller på boldbanen i dagligstuen eller på græsplænen.

Ugen byder også på to foredrag ved psykolog, Anne Braüner, der sætter ord på, hvad det gode familieliv er og indebærer? Men også hvordan man agerer i et delt familieliv, når mor og far ikke er sammen længere. Du kan læse mere om de to foredrag længere nede.

Denne uge er et frirum i trygge og afslappede rammer som samtidig giver hele familien faglige udfordringer og inspiration til at lege, lære og leve!

Læs mere om Familiekursus 2021.

Højsommerkursus 2021 – en uge med faglig og personlig forkælelse og fordybelse.
(25. juli – 31. juli)

Sommeren er stadig på sit højeste, når vi slår dørene op for en uge med faglig og personlig forkælelse og fordybelse.

At meditere, bruge kroppen, være i naturen, synge eller skabe ting i ler vækker og stimulerer sanserne. Det kræver vågenhed og opmærksomhed i krop, stemme, øje og sind.

Uanset hvilket fag du vælger at fordybe dig i, vil du lære noget om at være til stede i nuet med en større grad af sanselighed og intenst nærvær.

Fagligheden, som vi prioriterer højt på kurset, garneres med tid til dig selv i en afslappet atmosfære og krydres med masser af sang, natur, sol, vand, vind, vandring, badning, nydelse og et væld af økologiske, kulinariske oplevelser.

Velkommen til et kursus med æstetik, ro, frodighed og forkælelse samt en passende portion improvisation og vildskab!

Læs mere om Højsommerkursus 2021.

Følg med på Facebook, hvor vi løbende lægger begivenheder ud.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X