Seks nye fag til efteråret

 In Branding, Business, Education

Når efterårsholdet 2021 starter til august, bliver det samtidig også med seks helt nye fag på skemaet fordelt i blok D og E samt Ø-ugerne.

Der venter seks nye fag på skemaet, når eleverne starter op efter sommerferien. Seks spritnye fag er således blevet oprettet, og her bliver der mulighed for at fordybe sig i alt fra industrielt design, til de fem kærlighedssprog samt dykke ned i, hvad forskellen på vrede og kraft er. Der bliver kort sagt fag for enhver smag – hvad enten om man er til det kreative, det fysisk krævende eller det teoretiske.

De seks nye fag fordeler sig således:

I blok D kan du fra efteråret 2021 vælge mellem Outdoor fitness (beskrivelse på vej) og Digital Formgivning foruden de mange andre fag i denne blok.

I blok E bliver der mulighed for at nørde i Musikologi samt snakke dele, snakke, lytte og reflektere omkring sex og kærlighed i faget Sexologi.

I Ø-ugerne kigger vi på store danske og internationale møbeldesignere i Ø-faget Kunsthåndværk, og  i Krop & Kraft lærer vi vores kraft at kende, så vi kan bruge den!

Foruden de nye fag, så har Krop og Nærvær skiftet navn til Psykomotorik, da faget i endnu højre grad end tidligere vil have fokus på forberedende øvelser til den Psykomotoriske Terapeutuddannelse.

Overvejer du at tage et ophold på Odder Højskole, kan du tilmelde dg her.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X