Sangskrivning

I ø-faget Sangskrivning arbejder du en hel uge med at skrive sangtekster og komponere musik. Vi starter med skriveøvelser og arbejder med akkorder/harmonik, form og lyrik. Først og fremmest fokuserer vi på at arbejde kreativt og på at omsætte de gode idéer til gode sange. Du kan arbejde solo eller i mindre grupper. Vi afslutter projektugen med at indspille i skolens musikstudie og lave en koncert.

Har du lyst til at bruge mere tid på at skrive og producere musik, så kan du også tage faget Musikproduktion.

Se flere fag på Musik, Sang & Dans