Sad 12 år i fængsel i Ecuador – nu gæster han Odder Højskole

 In Uncategorized

Fredag aften bliver en bemærkelsesværdig og, bogstaveligt talt, fængslende aften, når vi får besøg af Pieter Tritton, som har oplevet mere end de fleste. Det bliver en medrivende højskoleaften, som i dagens anledning er flyttet fra onsdag til fredag.

“Jeg smuglede narkotika for millioner,” lyder overskriften på en artikel fra Mirror. Læser man et par linjer videre, finder man ud af, at historiens hovedperson er Pieter Tritton. Selvsamme hovedperson fortæller fredag gruopvækkende historier fra det virkelige liv, til højskoleaften på Odder Højskole.

Sidste år udgav den tidligere storsmugler bogen ‘El Infierno’, der handler om, hvordan han overlevede 12 år i et ecuadoriansk fængsel. I aften fortæller han om, hvordan han gik fra at være en sød dreng fra Cotswolds i England til international narkokurer.

På sit højeste solgte ‘Posh Pete’, som pressen døbte ham, over 30.000 ecstasypiller og omkring fem kilo kokain om måneden. Men i 2002 klappede fælden, hvorefter Tritton stod til at afsone de næste mange år, i et af verdens hårdeste fængsler.

“Jeg har helt enormt store forvetninger til denne højskoleaften. Pieter har en historie at fortælle, som de fleste kun kan relatere til gennem TV-serier som Narcos og Breaking Bad. Det bliver vildt,” fortæller højskoleunderviser, Troels Engelbrecht, som har stået for kontakten med Pieter Tritton.

Det bliver en spændende, barsk, overvældende og helt utrolig fortælling, som fredag aften bliver fortalt i skolens foredragssal. Det hele starter 19:30, og alle er som altid velkomne.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X