Overvejer du at blive psykomotorisk terapeut?

På Skolen for Krop og Bevidsthed har vi et tæt samarbejde med Psykomotorik uddannelsen på VIA University College.
Ansøgere til PMT-uddannelsen opfordres til at stifte bekendtskab med den psykomotoriske arbejdsmetode, inden de søger ind på studiet. Hos os kan du vælge flere fag med psykomotoriske elementer og metoder, da en af vore undervisere er uddannet psykomotorisk terapeut.

Overvejer du at søge ind på PMT-uddannelsen, anbefaler vi, at du vælger ’Krop og Bevidsthed’ i blok A samt ’Human X’ i blok C.

Under dit højskoleophold får du desuden tilbud om en introduktion til PMT-uddannelsen.

Prækvalificerende kurser til Psykomotorikuddannelsen

’Skolen for Krop og Bevidsthed’ afholder hvert forår og efterår prækvalificerende weekendkurser. Kurserne er åbne for alle, men henvender sig særligt til ansøgere til psykomotorik-uddannelsen.

Læs mere om vores prækvalificerede kurser her.

Sommerkursus

Det årlige højsommerkursus er en uge for dig og din krop, hvor du fordyber dig i ét af fire fag:

Meditation og Krop, Træning med Bevidsthed, Natur og Frihed, Keramik og Raku.

Vælg frit blandt øvrige workshops:
Yoga, Vandring, Kontakt-improvisation, Funktionel Træning, Lav en kop, Stemmen i kroppen, Kroppens stress-signaler, Krop og Velvære, Stemmekraft, Slip det løs, Aftenmeditation.

To af kursets undervisere er psykomotoriske terapeuter. I denne uge vil du derfor have rig mulighed for at stifte bekendtskab med den psykomotoriske arbejdsmetode og mærke den på din krop.

Hvis du har spørgsmål omkring psykomotorik og samarbejdet med Odder Højskole, så er du velkommen til at kontakte Maja Lyholm Thøgersen.
Hun er uddannet Psykomotorisk terapeut og arbejder til dagligt på højskolen.

Maja Lyholm Thøgersen
Mail: maja-t90@hotmail.com

Tilmeld dig vores kurser her