Overvejer du at blive psykomotorisk terapeut?

På Skolen for Krop og Bevidsthed har vi et tæt samarbejde med Psykomotorik uddannelsen på VIA University College.
Ansøgere til PMT-uddannelsen opfordres til at stifte bekendtskab med den psykomotoriske arbejdsmetode, inden de søger ind på studiet. Hos os kan du vælge flere fag med psykomotoriske elementer og metoder, da en af vore undervisere er uddannet psykomotorisk terapeut.

Overvejer du at søge ind på PMT-uddannelsen, anbefaler vi, at du vælger ’Krop og Bevidsthed’ i blok A og/eller ’Human X’ og ‘Krop og Nærvær’ i blok C.

Under dit højskoleophold får du desuden tilbud om en introduktion til PMT-uddannelsen.

Prækvalificerende kurser til Psykomotorikuddannelsen

Skolen for Krop & Bevidsthed afholder hvert forår og efterår prækvalificerende weekendkurser. Kurserne er åbne for alle, men henvender sig særligt til ansøgere til psykomotorik-uddannelsen.

Sommerkursus

Det årlige højsommerkursus er en uge for dig og din krop, hvor du fordyber dig i ét af fire fag:

Meditation og Krop, Bevægelse med Bevidsthed, Friluftsliv, Keramik og Raku.

Øvrige workshops: Yoga, Vandring, Lav en kop, Crossfit, Krop og Velvære, Fri bevægelse, Introduktion til mindfulness, Kaosopgaveløsning, Krop og Fordybelse, Sov under stjernerne, Det store Sammensyng, Hvad siger du, krop? Stemme-Yoga, Stemmekraft, Haiku Værksted og Aftenmeditation.

To af kursets undervisere er psykomotoriske terapeuter. I denne uge vil du derfor have rig mulighed for at stifte bekendtskab med den psykomotoriske arbejdsmetode og mærke den på din krop.

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev

Tilmeld dig vores kurser her

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X