Forårsholdet giver dig lyden af højskole i ny podcast-serie

In Branding, Marketing

I en helt ny podcast-serie, møder vi en række af højskolens forårselever, der tager dig med igennem en helt masse temaer og dilemmaer set ud fra et højskoleperspektiv! De tager dig blandt andet med på en rejse igennem dating-universet på Tinder, hvor de kommer med sjove historier fra deres eget liv.

Der bliver både delt sjove historier fra Tinder, givet gode råd i kærlighedspanelet samt snakket om forhold og breakups i den nye podcast-serie fra Odder Højskole. Og så bliver hele verdenssituationen og sjove anekdoter fra barndommen skyllet ned med seks kolde bajere! Sådan lyder opskriften på den nye podcast lavet af forårseleverne fra Odder Højskole.

Den nye podcast har premiere i aften klokken 22.05 på Radio4, men allerede nu kan du smuglytte til den! Der er indtil videre lavet to dele, som du kan lytte til her:

Del 1 og Del 2

Et samarbejde med Radio4

Podcast-serien er produceret af elever og lærere fra Odder Højskole i samarbejde med Radio4. I programmet “Talentlab” giver de plads til nye talentfulde radiostemmer, der gerne vil have deres lyd ud til resten af Danmark.