John Hassall and the April Rainers og ordrig onsdag på OH

 In musik

Vi indleder årets sidst vintermåned med et glimrende take på engelsk rocktradition. Det sker, når vi onsdag aften får besøg af John Hassall fra det verdenskendte britiske band, the Libertines. Med til Odder har han sit nye, danske band, the April Rainers, der er pladeaktuelle med debutalbummet “Wheels to Idyll”. Udover musikken bliver aftenen fyldt med lyrik, når Y Aarhus Poetry Club lukker op for ord-posen.

John Hassall fra Hyde Park til Odder Musikhøjskole

Bassisten i the Libertines, John Hassall, har ikke ligget på den lade side de seneste år. I 2014 blev bandet genforenet ved en koncert i Hyde Park i London foran et publikum på 60.000 rockglade mennesker. I 2015 udkom bandets kritikerroste tredje plade “Anthem for the Doomed Youths” og siden da, har bandet turneret verden tynd. Imellem koncerterne har John Hassall fra sit hjem i Aarhus fundet tiden til at opdyrke et helt nyt band. John Hassall & The April Rainers er et glimrende nyt take på den engelske rocktradition fra The Beatles og frem, og onsdag aften spiller de i foredragssalen på Odder Højskole.

 Y Aarhus Poetry Club: Lyrik og ordopfindelser

Udover engelsk rock byder onsdag aften på ordekvilibrisme fra aarhusianske Y Aarhus Poetry Club. Klubben af poeter holder normalt til på Løves Bog- og Vincafe, hvor de hver måned arrangerer digtoplæsning og inddrager publikum i at opfinde helt nye ord. Samtidig står klubben bag en række lyrikudgivelser.

Koncert og lyrik finder sted onsdag d. 1. februar kl. 19:30. Alle er velkomne, og der er fri entré.

Besøg John Hassall & the April Rainers her

Besøg Y Aarhus Poetry Club her.

Læs mere om Odder Højskoles musikskole her.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?