Ord-entlig Onsdag

 In musik

Onsdag bliver ord-rig, når poeter og andet godtfolk fra Y Aarhus Poetry Club indtager Odder Højskole. Den poetiske klub byder på musik, lyrik og historiefortællinger.

 En poetisk forårsstart

Har du lyst til en dosis poetisk vintertilskud? Så bør du møde op på Odder Højskole onsdag aften, når vi får besøg af poeter, musikanter og kunstnere fra den aarhusianske Y Aarhus Poetry Club. Klubben er en søsterklub til Y Tuesday Poetry Club i London, og blev for flere år siden dannet af Odder Højskoles journalistlærer, Line Hassall Thomsen. Hver eneste måned samles de og skaber nye ord og fremfører fortryllende fortællinger. Kort sagt har Y Aarhus Poetry Club formået at tiltrække nogle af byens mest ordlystne mennesker til oplæsninger, musik og dans.

 Plads til mange slags ord

Y Aarhus Poetry Club har udgivet flere lyriksamlinger og har nu fået fast tilholdssted på Løves Bog og Vincafe på Nørregade midt i Aarhus, hvor de mødes hver måned. Et af klubbens kendetegn er, at alle er velkomne til at byde ind med deres egne poetiske ord og finurlige fortællinger. Og samtidig har klubben en stolt tradition for at finde på helt nye ord, der kan præcisere vores sprog. Så tag gerne dine egne ord med under armen eller mød op og lad andre give dig en helt speciel oplevelse af, hvad ord kan.

Lyrikken fylder foredragssalen på Odder Højskole onsdag d. 6. marts fra kl. 19.30.
Alle er velkomne, og der er fri entre.

Du kan læse mere om Y Aarhus Poetry Club på deres Facebookside her.

På Odder Højskole arbejder vi indgående med det skrevne ord i fagene journalistik, storytelling og Skriv Dig Løs. Line Hassall Thomsen underviser eleverne i Journalistik, Bliv Journalist & Skriv Dig Løs

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X