OH!Tech bliver den nye teknologiskole

 In Business, Education

Har du en drøm om at prøve kræfter med programmering, spiludvikling, esport eller blot synes, at teknologiens verden er spændende? Så er OH!Tech måske præcis det, du leder efter! Fra foråret 2020 vil der nemlig på Odder Højskole være en teknologiskole – kun dedikeret til dette forunderlige univers.

IT og computerteknologi er overalt omkring os. I vores telefoner, biler, spil, robotter, i fritids-, studie- og arbejdsliv og alt det imellem. På OH!Tech får du muligheden for at dykke ned i teknologien bag – du får helt bogstaveligt teknologien mellem fingrene. OH!Tech kan være springbrættet for dig, der gerne vil videreuddanne dig inden for IT, programmering eller arbejde med robotter. Men det er også for dig, der bare synes, teknologi er sjovt!

Fire spritnye teknologifag på skemaet

Fire helt nye teknologifag kommer til at udgøre den nye teknologiskole. OH!Tech bliver hovedfaget, og kommer til at ligge i blok B. Her kommer vi både til at arbejde praktisk, metodisk og teoretisk med alle former for teknologi.

Derudover bliver der også mulighed for at arbejde med fag som Robotter og kunstig intelligens, Programmering samt Spiludvikling.

Kreativitet og teknologi smelter sammen

Det bliver Kristian Pødenphant Lund, der skal stå i spidsen for den nye teknologiskole. Kristian har allerede undervist på Odder Højskole i Ø-uge-faget “BunkerArt”, der var på skemaet tidligere på efteråret, og han ser frem til foråret 2020:

Jeg glæder mig virkelig meget til at komme i gang med OH!Tech. Teknologi er så stor en del af vores samfund i dag, og derfor er det oplagt, at inddrage de unge mennesker og vække begejstringen i dem for denne spændende verden. OH!Tech bliver en legeplads, hvor kreativitet og teknologi smelter sammen.

Du kan læse meget mere om alle fire fag samt selve linjen inde på OH!Tech, hvor du også kan tilmelde dig til foråret eller efteråret 2020.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X