OH!Tech er en digital schweizerkniv!

 In Branding

Hvad er OH!Tech og hvad kan man egentlig bruge teknologi og programmering til? Man kan bedst sammenligne det med en digital schweizerkniv, der kan løse alverdens opgaver! I hvert fald hvis man spørger Kristian Pødenphant, der er underviser på den nye teknologiskole

For mange kan teknologi og programmering virke komplekst og svært at forstå. Derfor har vi taget en lille snak med Kristian Pødenphant, der underviser på vores nye teknologiskole OH!Tech, for at gøre dig en smule klogere på OH!Tech.

Programmering kan løse alt fra klimaproblemstillinger til små dagligdagsting som at benytte håndsprit inden man starter i buffeten, til alle mulige smarte gadgets, der gør hverdagen nemmere og sjovere. Derfor minder det lidt som en schweizerkniv, der også kan løse en helt masse problemstillinger.

En anden måde at være kreativ på

Selvom man måske forbinder programmering og teknologi med kodesprog og algoritmer, så byder faget på en masse kreativitet ifølge Kristian Pødenphant:

For mig er OH!Tech et kreativt fag. Jeg tænker lidt på det som modellervoks, hvor vi bygger små dele og sætter dem sammen til sidst. Vi har en idé om, hvad målet skal være, men vi ved ikke helt, hvordan vi når derhen. Det kræver dog, at vi først kender til de grundlæggende dele af programmering. Derefter er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan lave og hvilke problemer vi kan løse!

Hold øje med OH!Tech på hjemmesiden samt Facebook og Instagram.

Du kan læse meget mere om alle fire fag samt selve linjen inde på OH!Tech, hvor du også kan tilmelde dig til efterårsholdet 2020 eller forårsholdet 2021.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X