OH slår dørene op til “Syng, spis og snak”

In Branding

Søndag d. 8. maj kl. 13:30 inviterer Odder Højskole indenfor til “Syng, spis og snak”. På Odder Højskole går vi ikke ind for madspild! Til gengæld går vi ind for fællessang, fællesskab og fælles ansvar. Derfor inviterer vi til en søndag i klimaets og højskolesangbogens tegn.

For anden gang i træk byder Odder Højskole nemlig velkommen til “Syng, spis og snak”, og du kan godt glæde dig.

Søndag d. 8. maj kl. 13:30 lukker vi dørene op til en hyggelig dag med klimavenlig frokost. Vores dygtige køkkenledere Therese Rytz Lundholm og Hanne Krog har lavet maden af overskudsvarer fra byens supermarkeder, og højskolens elever glæder sig til at servere dagens grønne frokost.

Og imens du nyder den lækre mad, får du rig mulighed for at bruge stemmen. For imens du spiser, udforsker du sammen med musik- og sanglærer Thomas Høj Mortensen højskolesangbogens ord og toner.

Vi garanterer en hyggelig og sansemættet søndag i højt højskolehumør.

Arrangementet afholdes søndag d. 8. maj kl. 13:30, og det er gratis at deltage!

PROGRAM:

Kl. 13:30
– Velkomst i spisesalen

Kl. 14:00 – Frokosten serveres, og vi synger, spiser og snakker

Kl. 15:00 – Te, kaffe og kage. Børn kan lege i haven

Kl. 16:00 – Tak for i dag!

Arrangementet er lavet sammen med Nordeafonden og Højskolesangbogen.

Tilmelding

Arrangementet er GRATIS, men tilmelding er nødvendig via mail koekken@odderhojskole.dk eller SMS til tlf. 54 55 58 70

Tilmeld dig også gerne på vores Facebookbegivenhed så vi kan se, hvor mange der deltager.