OH inviterer til “Film, smag og sang”

In Branding, film

Torsdag den 31. marts klokken 19:30 inviterer Odder Højskole til “Film, smag og sang”, der er en helt særlig smagsoplevelse, som du med garanti aldrig har prøvet før. Vi mødes på tværs af generationer og interesser, og bruger smagssansen til at understøtte både de film, vi ser, og de sange, vi synger. Højskolekøkkenet bringer i samarbejde med filmskolen smagssansen sammen med visuel storytelling.

Højskolelærer og filmskaber, Troels Engelbrecht, viser klip fra en række danske film, og samtidig stifter du bekendtskab med nogle af de kortfilm, som eleverne på Odder Højskole har skabt. Undervejs krydrer vi smagsoplevelserne med en række stærke højskolesange, som forstander, Søren Winther Larsen, præsenterer.

Sidst på aftenen vil Troels Engelbrecht fortælle om den nye danske spillefilm ”Esthers Orkester”, som han har skrevet og som rammer de danske biografer i starten af juni.

Arrangementet finder sted torsdag den 31. marts klokken 19:30 – 21:00, og det er gratis at deltage.

Programmet

19:30 Velkomst i vores foredragssal.

19:40 – 20:30 Højskolelærer og filmskaber Troels Engelbrecht og forstander Søren Winther Larsen fortæller om sange og film. Vi synger sammen akkompagneret af vores musikelever.

Løbende ’smager’ vi på filmene og sangene gennem snacks lavet af vores højskolekøkken.

20:30 – 20:50 Pause, snak og mulighed for at købe drikkevarer i baren.

20:50 – 21:30 Troels fortæller om den nye danske spillefilm ”Esters Orkester” og vi synger sammen med skolens musikhold.

Tilmelding

Tilmelding foregår på mail: koekken@odderhojskole.dk Du kan også tilmelde dig via SMS på 54 55 58 70.

Tilkendegiv også gerne på Facebook, om du ønsker at deltage eller ej.

Film, smag og sang er arrangeret af Odder Højskole med støtte fra Nordea-fonden og Højskolesangbogen.